Profită de ocazie și cumpără mega colecția S.T.A.L.K.E.R. la un preț fantastic! Ești la un pas de una dintre cele mai tari experiențe de supraviețuire într-o lume horror!

Colecția cuprinde următoarele titluri:

În 1986 avea loc cel mai grav dezastru nuclear din lume, la Centrala Atomoelectrică Cernobîl. În urma acestuia, autoritățile sovietice au delimitat pe o stalker1rază de 30 de km în jurul Centralei o Zonă de Alienare. În 2006, o a doua explozie zguduie reactorul în cauză, ștergând orice urmă de viață de pe acel teritoriu și obligând autoritățile să mărească raza Zonei. Apar din ce în ce mai multe creaturi mutante, radiații mortale, iar în aer se simte o energie ciudată, atipică. Zona este mereu păzită de armată, iar soldații nu ezită să împuște pe oricine care se simte prostește curajos și încearcă să pătrundă în miezul ororilor.

Suntem în anul 2012 – un bărbat decide să se aventureze tot mai adânc în Zonă, în căutarea unor artefacte ciudate, îmbibate cu energie anormală. Mercenari și vânători de recompense se luptă între ei pentru a găsi artefactele unii înaintea celorlalți, deoarece odată găsite, acestea ar avea prețuri exorbitante pe piața neagră. Unii caută să afle adevărul din spatele Zonei, în timp ce alții pur și simplu vor să se distreze în acest spațiu părăsit în care nu se ține cont de legi. Oricare ar fi motivația fiecăruia, în timp, aceștia – Scavengers, Trespassers (Intruși), Adventurers (Aventurieri), Loners (Singuratici), Killers (Criminali), Explorers (Exploratori) and Robbers (Hoți) – devin S.T.A.L.K.E.R.s.

Odată trezit în ”Zonă”, devii unul dintre acești S.T.A.L.K.E.R., luptând pentru supraviețuire în acest iad antropic și încercând să găsești adevărul despre trecutul sinistru și însingurat al Cernobîlului.

Cerințe minime de sistem:

 • Supported OS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2)/Microsoft® Windows® 2000 SP4,
 • Processor: Intel Pentium 4 2 Ghz/AMD XP 2200+,
 • Memory: 512 MB RAM,
 • Hard Drive: 10 GB available hard drive space,
 • Graphics: 128 MB DirectX® 9c compatible card/ nVIDIA® GeForce™ 5700/ATI Radeon® 9600,
 • Sound: DirectX® 9 compatible sound card,
 • Internet: LAN/ Internet connection with Cable/DSL speeds for multiplayer,
 • Others: Keyboard, Mouse

stalker2
Acțiunea din S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky se petrece cu un an înaintea evenimentelor din primul joc al trilogiei.
Un grup de Stalkers reușesc să ajungă, pentru prima dată în inima Zonei (cauzate de Centrala Nucleară de la Cernobîl) și provoacă un cataclism la limita catastrofei. O explozie uriașă de energie transformă Zona – drumurile cândva sigure devin peisaje moarte din cauza unor anomalii, iar zone necunoscute apar pe hartă. Stalkers fie pier, fie ajung să se piardă pe teritorii izolate.

Activitățile anormale depășesc orice limite, iar Zona e din ce în ce mai instabilă. Se creează ostilitate, Stalkers luptă pentru noi teritorii și câmpuri cu artefacte, nu mai există dușmani sau prieteni – fiecare e pentru el. Începe războiul!

În acest joc ești un mercenar care apare în mijlocul opoziției dintre facțiuni. Personajul deține un rol principal în evenimentele care duc la crearea Zonei din punctul în care pornește acțiunea primului joc.

Ce provocări îi așteaptă pe Stalkers în miezul Zonei? Ce anomalii vor mai zdruncina Zona și cum pot fi oprite? Care facțiune va câștiga războiul? Sunt atâtea întrebări cărora trebuie să le găsești răspunsul în  S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky!

Cerințe minime de sistem:

 • Supported OS: Microsoft® Windows® XP(Service Pack 2)/Microsoft® Windows® 2000 SP4
 • Processor: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
 • Graphics: 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
 • Memory: 512 MB RAM
 • Sound: DirectX® 9.0 compatible sound card
 • Hard Drive: 10 GB free hard disc space

stalker3

Cu peste 2 milioane de exemplare vândute, seria faimoasă pe plan internațional scoate și un al treilea episod strâns legat de prima parte a trilogiei, Shadow of Chernobyl. S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat introduce jucătorii din nou în mediul obișnuit din jurul reactorului nuclear de la Cernobîl ce a explodat în 1986. Aceasta zonă reactivă controlată și coordonată de forțe militare este acum împânzită de așa numiții Stalkers – vânători de comori moderni, ce se aventurează în căutare de artefacte.

Vei intra în rolul agentului Alexander Degtyarev, agent deghizat în Stalker, ce are ca obiectiv investigarea misterioasei dispariții a cinci elicoptere militare. De-a lungul acestei misiuni, Alexander Degtyarev va trebui să combată de unul singur grupările de Stalkeri ce dau târcoale zonei reactive.

Cerințe minime de sistem:

 • Supported OS: Windows XP, SP2
 • Processor: 2.2 GHz Intel Pentium 4/ 2.2. GHz AMD Athlon XP 2200+
 • Memory: 768 MB RAM
 • Graphics: nVidia GeForce 5900 128MB / AMD Radeon 9600 XT 128 MB, DirectX 9 compatible
 • Hard Drive: 6 GB of free space
 • Sound: DirectX 9 compatible

Cumpără

Oferta este limitată, fiind disponibilă până pe data de 17 august, prețul actual fiind de £5.25 de la £30.97, având parte de o reducere de 83%.

Jocurile sunt disponibile pe platforma Steam, deci ai nevoie de un cont de Steam pentru a putea activa CD Key-urile primite.

Autor admin
Publicat pe
Categorie Oferte
Vizualizări 683

Comentarii

Niciun comentariu

Lasă un comentariu