sp4ziespotlightheaderJonas Ring, cunoscut drept Sp4zie, este un tânăr în vârstă de 27 ani născut în Stockholm, Suedia. El se află printre cele mai cunoscute personalităţi din comunitatea League of Legends, are peste 1 milion de abonaţi pe YouTube și este unul dintre cei mai urmăriţi streameri de League of Legends, uneori având chiar şi cu 20.000 de live vieweri.

Sp4zie a avut mereu o pasiune pentru creaţie. Din acest motiv a plecat în nordul ţării, pentru a urma nişte studii ce i-ar fi putut realiza visul. În timpul acesta, el şi-a creat un mic proiect ce îi permitea combine 2 pasiuni mari de-ale sale, arta creaţiei şi jocurile video. Astfel, în data de 1 noiembrie 2011, el şi-a încărcat primul său videoclip pe YouTube. Nu a fost neapărat un clip de succes, dar reușise  facă un gameplay commentary la Orcs Must Die 2!

Chiar de la început, el a depus mult efort pentru a putea publica videoclipuri de calitate, iar toate acestea au fost răsplătite în 26 ianuarie 2012, când clipul său muzical despre League of Legends a fost recomandat în Summoner Showcase, seria celor de la Riot Games ce avea ca scop publicarea creaţiilor comunităţii referitoare la LoL.

maxresdefaultDupă doi ani de la începerea canalului sau de YouTube, acesta a renunţat la studiile sale pentru a-şi urma noul vis de a fi entertainer, punând astfel mult suflet în noua sa pasiune de creator de conţinut League of Legends. Seria sa cea mai urmărită, care i-a adus cel mai mare succes, se numeşte “Epic Moments” și reprezintă o compilație de momente amuzante din meciurile sale jucate off-camera cu prietenii săi, în diferite situații, ridiculizând diferite momente sau persoane, sau meciuri jucate la 3 noaptea, când toţi sunt epuizaţi şi nu mai ştiu ce vorbesc.

Sp4zie a reuşit se facă cunoscut în universul League of Legends prin intermediul puţinilor campioni ce îi joacă midlane excepțional, dar mai ales pentru a reuşit facă fraza “Oh, darn!” cunoscută dintr-un simplu emote spam pe campionul Vel’Kozrealizând şi un montaj cu acest campion.

El este foarte mândru de poziţia la care a ajuns şi pare să își iubească audienţa. Susţine îşi găseşte mereu un echilibru între munca plăcută și crearea de conţinut care fie dorit și căutat de fanii săi.

Pe canalul său se poate găsi predominant seria sa – “Epic Moments”, alături de “Stream derp” (o compilaţie de momente amuzante din streamurile sale), comentarii, ghiduri şi clipuri din alte categorii cum ar fi parodii, montaje sau muzică pe tema League of Legends. Sp4zie doreşte să fie un exemplu pozitiv pentru comunitatea din LoL, având mereu o atitudine pozitivă și prietenoasă. Preferă își păstreze calmul chiar şi în cele mai dificile momente și  îndrume comunitatea spre o atitudine mai puțin toxicăîncercând să aducă un zâmbet pe fețele celor care îl urmăresc.

maxresdefault

El are un program regulat săptămânal – poate fi vizionat live pe Twitch în fiecare marţi de la ora 17:00 (ora României) şi încearcă  încarce săptămânal 3 clipuri pe YouTube.
Sp4zie poate fi urmărit pe Youtube sau Twitch.

Autor Andrei
Publicat pe
Categorie Articole
Vizualizări 327

Comentarii

Niciun comentariu

Lasă un comentariu