Cu ocazia Halloween-ului, avem parte de un nou update pe măsură din partea celor de la Behaviour Interactive. Despre jocul Dead by Daylight v-am povestit mai pe larg aici, iar ultimul update al jocului a ieșit pe 16 august, când am avut ocazia să cunoaștem cele două personaje – Nurse și Nea – și harta numită The Asylum. Noul capitol din Dead by Daylight – Halloween – aduce în prim plan un nou killer, un nou survivor, o nouă hartă și este disponibil pe Steam de ieri, la prețul de 6,99$.

Michael Myers

Sunt sigur majoritatea dintre noi, cei care urmărim filme horror, avem cel puţin o vagă idee despre cine este Michael Myers. Renumitul personaj din seria filmelor horror, Halloween, îşi face acum apariţia şi în Dead by Daylight.

evi-lwithinEvil Within este abilitatea de bază a lui Michael Myers ce se defineşte în două etape. În primă fază, killerul este destul de slab şi încet în mișcări, însă deține o putere ridicată de a detecta survivorii.

Urmărind survivorii pe hartăaceastă abilitate se îmbunătăţeşte. Odată ajunsă la nivel maxim, se iniţiază cea de-a doua fază în care killerul devine rapid şi puternic, însă îşi pierde din puterea de a detecta survivorii.

Perks

Save the Best for Last este unul dintre perk-urile lui Michael Myers ce îi permite acestuia devină ”obsedat” de un survivor.

Atâta timp cât ”obsesia” killerului este încă în viaţă, timpul de aşteptare dintre atacurile acestuia se diminuează.

Dying Light este un perk oarecum similar ca efect cu Thanatophobia. Dacă survivorul marcat ca şi obsesie este omorât sau sacrificat, toţi ceilalţi survivori primesc o penalizare, mărindulise timpul necesar acţiunilor de vindecare, sabotare sau reparare a generatoarelor.

De asemenea, survivorul marcat ca şi obsesie va primi puncte bonus în timpul rundei respective pentru anumite categorii.

Play with your Food este cel de-al treilea perk al lui Michael Myers. Acesta îi oferă killerului un avantaj substanţial de viteză în cazul în care obsesia este urmărită, însă nevătămată.

Avantajul este disponibil totuşi doar până în momentul în care killerul va ataca pentru prima oară. Michael Myers nu poate avea decât o singură obsesie per rundă!

Laurie Strode

Laurie este adolescenta stereotipică – o fată simpatică, ce are o familie iubitoare şi mulţi prieteni. Poate totuşi şi-ar fi dorit aibă parte de altceva, având în vedere aceştia au dispărut tragic din peisaj. Plină de vigoare şi perseverenţă, Laurie este noul survivor disponibil în noul capitol din Dead by Daylight.

Perks

Last Survivor este un perk ce o avantajează pe Laurie în funcţie de numărul de survivori rămaşi în viaţă. Cu cât mor sau sunt sacrificaţi mai mulţi survivori, cu atât mai mult cresc şansele ei de a supravieţui.

Datorită unei forţe inexplicabile, fiecare survivor sacrificat afectează abilitatea killerului de a o detecta.

Decisive Strike este unul dintre cele mai interesante perk-uri de până acum, poate şi datorită faptului că reprezintă oarecum singura modalitate prin care un survivor poate acţiona direct împotriva killerului. Folosind primul obiect ce-i pică la îndemână, Laurie poate înţepa killerul, bucurându-se de o şansă mare de a evada de pe umărul acestuia.

Din păcate, acest perk nu poate fi folosit decât o singură dată în timpul unei runde, dar partea bună este că se poate aplica şi un stun killerului în cazul în care skill check-ul a fost efectuat cu succes.

Object of Obsession este cel de-al treilea perk al noului survivor şi reprezintă o legătură supranaturală între el şi killer. În cazul în care survivorul este marcat ca şi obsesie şi priveşte în direcţia killerului, legătura se va activa iar aurele acestora vor fi vizible.

Acest efect va fi totuşi vizibil doar în cazul în care survivorul este situat în afara ariei de teroare a killerului şi la o distanţă maximă permisă.

Harta

După cum menționam şi mai devreme, avem parte şi de o nouă hartă, The Haddonfield. Sincer fiu, cred această harta va deveni rapid una dintre preferatele mele, datorită faptului că deține o multitudine de elemente noi.

Căsuţe cu verande, maşini abandonate, multe garduri vii – acestea sunt doar câteva dintre elementele nou adăugate în joc de care survivorii se pot folosi pentru a putea supravieţui.

Noul DLC, Halloween, este disponibil de ieri, şi poate fi achiziţionat de pe Steam la preţul de 6,99$. Mai jos puteţi urmări spotlight-ul oficial dedicat noului update.

Autor Mars
Publicat pe
Categorie Știri
Vizualizări 880