Sony ține competiţia în priză anunţând două noi controllere ce vor fi disponibile pentru PlayStation 4. Razer Raiju şi Nacon Revolution sunt numele celor două controllere ce vor fi probabil disponibile, începând de anul acesta, doar pentru EuropaCele două noi modele au fost concepute de Sony, în parteneriat cu două dintre cele mai bune branduri dezvoltatoare de periferice din eSports – Razer şi Nacon.

Deşi controllerele au fost prezentate inițial ca având un design unic, eu observ o oarecare similaritate cu cele disponibile pentru Xbox One. Însă, acest lucru nu poate decât bucure, având în vedere faptul cele din urmă sunt mai ergonomice și par să ofere gamerilor o experienţă de joc mult mai plăcută.

Ambele controllere vin cu un design diferit şi o gamă unică de specificaţii, oferindu-le gamerilor posibilitatea de a-l alege pe cel mai potrivit şi adaptabil pentru stilul fiecăruia de joc. Mai jos aveţi câte o scurtă prezentare a fiecăruia:

Razer Raiju

razer-raiju

Ampla experienţă în dezvoltarea perifericelor pentru eSports a celor de la Razer îi face pe aceştia fie un partener ideal pentru Sony în conceperea unui controller remarcabil pentru PlayStation 4. Dezvoltat impresioneze şi cucerească turneele profesionale de eSports, Raizer Raiju prezintă un design avansat şi un nivel ergonomic ridicat.

Caracteristicile acestui controller sunt:

 • Two extra bumpers and two extra detachable triggers
 • Built-in control panel on the front of the controller
 • Trigger-stop switches and hair trigger mode for ultra-fast trigger responses
 • Two custom profiles which you can instantly switch between and modify
 • 5mm headset jack and dedicated headset volume and mic mute controls
 • Detachable analog stick rubber caps which provide extra grip during intense gaming sessions
 • Compatibility with all PS4 systems via the braided 3m-long USB cable – detachable for easy storage

Razer Raiju este anunţat să apară la finalul acestui an, iar mai multe informaţii în legătură cu acest controller pot fi găsite aici.

Nacon Revolution

nacon-gaming-pro-controller

Acest controller este conceput special pentru nivelul ridicat al jucătorilor pro din eSports. Astfel, echipa de design şi dezvoltare a celor de la Nacon a colaborat direct cu gameri profesionişti din industrie pentru ca acest controller satisfacă absolut toate nevoile şi ofere o experienţă de joc unică.

Caracteristicile acestui controller sunt:

 • 46° amplitude dual analogue sticks, enhanced with innovative firmware for advanced eSports accuracy and reach
 • Four extra shortcut buttons
 • Eight-way directional pad
 • Four custom profiles – all configurable via the companion PC application, enabling players to: re-map buttons, assign macros to the four shortcut controls and adjust analog and trigger sensitivity
 • Two internal compartments with six additional weights – for a tailored balance and feel
 • Compatibility with all PS4 systems via the 3m-long secure connection USB cable – detachable for easy storage

Nacon Revolution va fi de asemenea disponibil începând cu sfârşitul acestui an, iar mai multe informaţii despre controller pot fi găsite aici.

Lasă un comentariu mai jos şi spune-ne ce părere ai despre aceste două noi periferice şi ce impact crezi vor avea în industria gamingului.

Autor Mars
Publicat pe
Categorie Știri
Vizualizări 600

Comentarii

Niciun comentariu

Lasă un comentariu