Pyrognomic Software este un studio românesc independent de dezvoltare a jocurilor video pe platforma mobilă, înființat de Teodor Cătălin și Popescu Vlad. Ambii fiind foarte pasionați de această industrie a tehnologiei, au decis să dea naștere unei echipe total dedicată în a le oferi jucătorilor cele mai distractive și plăcute experiențe de joc.

Astăzi, SSIG are plăcerea de a vă prezenta un joc ce este încă în dezvoltare, însă, care are un potențial mare de a deveni un nou hype în gamingul pe platforma mobilă.

Wire Up este un joc de tip arcade ce are ca scop principal conectarea unor prize sau rotițe, depinde cum vreți să le numiți, cu un cablu. Totul pare destul de banal pentru moment, însă, jocul este mai complicat și mai complex decât sună.

În primă fază, jocul începe de la o rotiță de culoare aleatorie (poate fi mov, galbenă, roz sau albastră), iar tu ai ca obiectiv să treci cablul prin toate celelalte rotițe de aceeași culoare până ajungi la următorul prag. Următorul prag va fi întotdeauna semnalizat de o barieră de săgeți îndreptate în sus, de o altă culoare. Din momentul acela, va trebui să continui conectarea, trecând cablul prin toate rotițele reprezentate de noua culoare.

În tot acest timp, nivelul apei este undeva sub tine, în creștere, fapt ce te presează să conectezi rotițele într-un mod cât mai rapid. Odată cu progresul în joc, acesta devine și el din ce în ce mai complicat. Pe parcursul experienței tale, vei avea parte de rotite ce-și vor schimba locația pe ecran, rotițe capcană reprezentate prin bombe, însă de aceeași culoare, cât și rotițe ce dețin niște scuturi și trebuie apăsate de două ori.

Începi jocul cu 3 vieți, însă, acestea se pot pierde foarte rapid prin apăsarea unor rotițe incorecte. De asemenea, jocul se încheie automat în cazul în care nivelul apei ajunge cablul sau apeși pe o bombă.

Totodată, ai parte și de o secțiune de Shop, unde îți poți personaliza aspectul cablului și al prizelor/rotițelor, cât și culorile acestora. Secțiunea de leaderboards nu putea lipsi. Așadar, te invit să arunci un ochi peste acest joc și te confrunți cu prietenii!

Mai jos găsești un video de prezentare al jocului:

 

Jocul poate fi testat aici:

Autor Mars
Publicat pe
Categorie Recenzii
Vizualizări 144

Comentarii

Niciun comentariu

Lasă un comentariu