Alex Hutchinson – directorul de creație Far Cry 4 părăsește Ubisoft

0
1144
Vizualizări

Alex Hutchinson, directorul de creație al titlurilor Assassin’s Creed III și Far Cry 4 a părăsit Ubisoft după o activitate de șapte ani.

Veteranul dezvoltator de jocuri și-a anunțat retragerea din cadrul companiei Ubisoft printr-un mesaj pe rețeaua de socializare Twitter. De asemenea, acesta a menționat totodată și numele unei noi companii ce a fost instaurată alături de câțiva prieteni, printre care și Reid Schneider, ce a activat ca producător atât pentru Warner Bros, cât și pentru Electronic Arts.

alex hutchinson tweet

Extrem de mândru de tot ceea ce am realizat cu Far Cry și Assassin’s, însă foarte entuziasmat și dornic de a construi ceva nou. Împreună cu Reid Schneider, și câțiva alți oameni minunați, am dat naștere unei noi companii: Typhoon Studios” au fost câteva dintre cuvintele lui Hutchinson de pe contul său de Twitter.

Istoria lui Alex Hutchinson ca și director de creație

După cum menționam și mai devreme, Alex Hutchinson a activat în cadrul Ubisoft atât pe franciza Far Cry cât și pe Assassin’s Creed. Însă, înainte de a face parte din echipa Ubisoft, acesta și-a desfășurat activitatea la Electronic Arts în cadrul unor proiecte precum Spore, The Sims 2 și Army of Two: The 40th Day.

Un lucru foarte interesant, și ciudat totodată, este logo-ul noii companii Typhoon Studios, ce se aseamănă destul de mult cu logo-ul Ubisoft. Acesta mai menționa și faptul că momentan nu vom avea parte de multe noutăți din partea lor, fiind ocupați în mare măsură cu angajările și dezvoltarea noului spațiu de muncă.

Eu personal sunt încrezător că această nouă companie va reuși cumva să surprindă pe viitor piața jocurilor video, și aștept cu nerăbdare primele semne pentru primul lor proiect.

Ce părere ai despre această mutare a lui Hutchinson și cum crezi că va fi afectată activitatea companiei Ubisoft după plecarea acestuia? Consideri ca există un viitor pe piața jocurilor video pentru această nouă echipă Typhoon Studios? Lasă-ne părerea ta într-un comentariu mai jos!

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here