Uptime – O aplicație de video sharing lansată de Area 120

0
1141
Vizualizări

Area 120 este un centru de dezvoltare ce a fost inițiat anul trecut de catre Google. Acest centru le permite angajaților Google să-și folosească timpul liber pentru a investi in propriile lor afaceri. Uptime este o aplicație de video comunicare ce permite utilizatorilor să vizioneze și să împărtășească videouri cu prietenii.

Disponibilitate Uptime

Uptime - Video SharingPentru moment, aplicația este disponibilă doar pe platforma mobilă iOS, și poate fi accesată doar pe baza unei invitații. Deși inițial pare doar un experiment intern simpatic, această aplicație pare să promită multe și poate deveni o aplicație de top în rândurile tinerilor din ziua de astăzi.

Uptime are o interfață prietenoasă, întâmpinând utilizatorul de rând cu instrucțiuni de folosire imediat dupa autentificarea cu contul personal de Google.

În momentul în care folosești aplicația pentru a viziona un video, poza de profil se plimbă in jurul ecranului urmărind o bară colorată. În cazul în care alți utilizatori urmăresc același video, pozele lor de profil vor fi vizible pe ecranul tău în aceeași direcție de mișcare.

Ca și în cazul transmisiunilor live de pe Facebook, dezvoltatorii Uptime doresc să introducă un sistem prin care utilizatorii pot să reacționeze in timp real prin atingerea ecranului sau simpla scriere de comentarii.

Caracteristici și planuri de viitor

În stadiul în care se află aplicația momentan, multe dintre caracteristici nu sunt disponibile limitând oarecum funcționalitatea acesteia. Pe lângă posibilitatea de a împărtăși clipuri de pe YouTube cu alți utilizatori, Uptime va permite atat funcția de înregistrare video cât și de a transmite live.

De asemenea, aplicația pare să fie orientată în special către videourile înregistrate in modul portret, neavând posibilitatea de a reacționa sau a adăuga comentarii in modul landscape.

Ce părere ai despre această aplicație și cum crezi ca se va descurca în competiția cu celelalte servicii de comunicare ce predomină momentan?

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here