eSports Media revine cu o nouă competiție cu premii în valoare de $3,500: Spring Championship 2018

  0
  930
  Vizualizări
  eSports Media Spring Championship

  București, 20 februarie 2018 – După succesul înregistrat la evenimentul Winter Championship, din luna decembrie a anului trecut, Esports Media revine cu o competiție de Dragobete. Astfel, pe 24 februarie 2018, pasionații de esports și gaming se vor întâlni la prima ediție a turneului „Spring Championship”.

  Evenimentul va avea loc pe parcursul unei singure zile, sâmbătă, 24 februarie, începând de la ora 11:00. Acesta va cuprinde competiții atât pe PC, cât și pe console (Playstation 4). Jocurile în care vor concura participanții în zona de calculatoare sunt League of Legends, PlayerUnknown’s Battlegrounds, respectiv Tekken 7 și Dragon Ball Fighter Z în zona de console.

  Premiile de anul acesta depășesc suma de $3,500 și includ periferice de gaming, componente PC, jocuri și merchandise pentru colecționari. De asemenea, Spring Championship oferă vizitatorilor o serie de jocuri surpriză pe care le pot testa pe console, de-a lungul întregii zile.

  Înscrierile pentru turnee sunt deschise și, cei care doresc să participe, sunt invitați să completeze formularele online.

  Competiția de League of Legends are deja 3 echipe invitate, iar cea de-a patra va fi desemnată în urma calificărilor. Meciurile vor avea loc online, duminica aceasta, 18 februarie, de la ora 16.

  Pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds, adepții unui „chicken dinner” au posibilitatea de a se înscrie în echipe de câte 4. Evenimentul este de tip „Invitational”, motiv pentru care nu toate echipele înscrise vor avea, garantat, un loc asigurat. Competiția se dorește a fi cât mai echilibrată, de aceea vor fi selectate cele mai bune 8 echipe dintre cele înscrise.

  În cele din urmă, pentru turneele pe Playstation 4 de Tekken 7, respectiv Dragon Ball Fighter Z, înscrierile pot fi făcute atât online, cât și la fața locului, cu maximum 20 de minute înainte de începerea primei confruntări.

  SSIG va fi cu siguranță prezent la eveniment. Îi așteptăm pe toți cei care vor să concureze, dar și pe cei care vor doar să se joace împreună cu prietenii sau partenerii lor.

  Linkuri utile:

  Articolul precedentCupa Magnumutz: Etapa Offline – 17 februarie, IDM Club
  Articolul următorCâștigătorii Ediției 1 a Cupei Magnumutz – SSIG România
  Ma joc pe calculator de la 7 ani. Pana la 18 ani am considerat gamingul un job full-time. Din pacate, acum chiar am un job full-time si nu mă pot juca cât mi-aș dori. Totuși, îmi place să scriu recenzii și să fac parelele între jocuri. În materie de jocuri înclin către RPGurile foarte grele, tip Hack and Slash (DS3, BloodBorne, Nioh, DMC, etc.). Dacă vrei să mă vezi cum dau fail, poți să mă urmărești pe Twitch.
  DISTRIBUIE

  LASĂ UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here