Closed Beta pentru Gran Turismo Sport începe în mai puțin de o săptămână

0
553
Vizualizări

Kazunori Yamauchi, Directorul General al studio-ului Polyphony Digital, a anunțat în urmă cu câteva zile că jocul Gran Turismo Sport va intra în Closed Beta. Faza de testare începe pe data de 17 Martie 2017. Anunțul a fost făcut într-un articol pe website-ul oficial al seriei Gran Turismo. În articol este explicat și faptul că pentru această perioadă de testare vor fi selectați câțiva jucători doar din Statele Unite. Fusul orar din America este cel mai accesibil și benefic echipei de producție din Tokyo.

Potrivit declarațiilor făcute de către Yamauchi, toți participanții la Beta vor putea alege dintr-o selecție zilnică de mașini și trasee. Va exista o anumită varietate întocmai pentru a-i testa pe fanii seriei Gran Turismo la rândul lor.

De asemenea, va fi prima oară când jucătorii vor avea contact direct cu noul “profil al șoferului” integrat în Gran Turismo Sport. Pe plan competitiv, Yamauchi a pregătit deja doua sisteme ce au menirea de a echilibra nivelul jucătorilor. “Evaluarea sportivității” urmărește comportamentul și modul de conducere pe pistă, în timp ce “Evaluarea șoferului” reprezintă viteza și performanța jucătorilor în timpul curselor. Datorită acestor sisteme, nu vor exista șoferi cu avantaje nedrepte.

Cum te poți înscrie la Beta pentru Gran Turismo Sport?

Dacă locuiești în Statele Unite și ești interesat de Closed Beta, atunci te poți înregistra aici. De asemenea, se pare că există și o a doua etapă de testare despre care nu se știe aproape nimic. Există și un formular european pentru Beta cu ajutorul căruia jucătorii se pot înregistra, însă Yamauchi a oferit doar niște indicii minuscule cu privire la activitățile viitoare legate de Beta. Nu știm ce ne pregătește exact, însă așteptarea va merita.

Așadar, ce părere ai despre acest joc? Ești cumva entuziasmat? Te-ai înscris pentru etapa de testare Beta? Spune-ne în comentarii.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here