Hearthstone SSIG Tavern Conquest 2017 – Concurs Online

0
1095
Vizualizări
tavern

Prezentare SSIG Tavern Conquest

Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe te așteaptă să te înscrii la concursul de Hearthstone, SSIG Tavern Conquest, ajuns acum la a doua ediție. Meciurile de calificare încep pe 24 iulie, iar finala va avea loc pe 30 iulie și va fi transmisă live pe streamul oficial SSIG. Concursul este unul cu eliminare simplă, participanții fiind împărțiți în bracketuri aleatorii unde vor disputa meciuri BO5 în formatul de turneu tip Conquest.

Te poți înscrie pe pagina turneului până joi, 20 iulie, ora 23:59 sau accesând butonul de mai jos.

Regulament

Recomandăm ca aceste reguli să fie citite cel puțin o dată înainte de începerea concursului. SSIG nu își asumă asumă răspunderea pentru eventuala necunoașterea a regulilor de către participanți.

Toți participanții concursului sunt sfătuiți să se alăture serverului de Discord SSIG pe durata evenimentului, deoarece este cea mai facilă modalitate prin care să vă contactăm.

Regulile Blizzard Hearthstone Championship Tour:

  1. După ce primul meci începe, dacă un jucator părăsește jocul sau anulează „provocarea”, indiferent de motiv, este considerat abandon și oponentul acestuia va câștiga meciul.
  2. Dacă un jucător alege un pachet dintr-o clasă pe care a folosit-o să câștige un meci precedent, acel meci este considerat pierdut.

Acestea sunt regulile folosite de Blizzard în toate meciurile turneului.

  1. Pentru rezolvarea posibilelor neînțelegeri și pentru comunicarea cu organizatorii evenimentului, toți participanții sunt rugați să se alăture serverului de Discord SSIG.
  2. Format Conquest cu 4 clase de-a lungul turneului și 1 ban pe confruntare.
  3. Toți participanții vor juca meciuri Best-of-5.
  4. Participanții acestui turneu trebuie să folosească un pachet pentru fiecare clasă. Oricine avansează la urmatorul meci își poate edita pachetele înainte de începerea urmatorului său meci cu noul oponent (nu uitați că vă este permis acest lucru doar înainte de a accepta provocarea!). Dacă cineva are mai mult de un pachet de la o clasă pe care a ales-o, atunci va pierde meciul.
  5. Acest turneu este în format standard. Pachetele wild nu sunt permise.
  6. Raportează meciurile pe măsură ce sunt încheiate. Câștigătorul este responsabil de asta. Salvează screenshot-uri cu toate victoriile tale, în cazul unei dispute.
  7. Va trebui să vii cu 4 pachete pregătite.

Toate deciziile administratorilor sunt finale și nu vor fi revizuite. Acest lucru trebuie făcut pentru a asigura continuarea fluentă a concursului.

Organizatorii pot cere un screenshot cu pachetul tău. Dacă ai mai mult de un pachet pentru fiecare clasă, vei primi o înfrângere. Dacă părăsești ecranul de challenge și iți deschizi colecția, vei avea de asemenea o înfrângere.

Orice comportament dezonorant, degradant și lipsit de fairplay va duce la o înfrângere, posibila eliminare din acest concurs și posibila interdicție de participare la viitoare competiții marca SSIG.

Dacă din greșeală ai ales un alt erou în afară de cei care au fost inițial selectați de tine, repornește meciul.

Dacă oponentul tău încalcă una din regulile menționate mai sus, va trebui să oferi un screenshot ca dovadă, înainte de a fi avansat în runda următoare. Nu raporta asta tu însuți, contactează un admin/moderator pe Discord.

Dacă meciul se termină la egalitate (ambii jucători au rămas cu 0 sau mai puține puncte de viață), se va relua meciul cu aceleași pachete și nici un scor nu va fi înregistrat pentru cel terminat la egalitate.

Fiecare jucător are 15 minute pentru a se marca pregătit în chat-ul meciului pe Battlefy. Oricine nu face asta va fi eliminat din turneu, caz în care sistemul Battlefy va actualiza bracketul cu rezultatul corespunzător. Odată ce tu si oponentul tău sunteți pregătiți, va trebui să trimiți o cerere de prietenie și să începi jocul imediat. Dacă cererea de prietenie nu este acceptată și/sau nu a început meciul in 5 minute, poți fi descalificat. Vă sugerăm să terminați orice alte jocuri în desfășurare cu 5 minute înainte de începerea turneului.

Aici ai și un clip în care e explicat formatul Hearthstone Conquest:

Premii

Premiile turneului Tavern Conquest urmează să fie anunțate curând.

Orar

Orarul complet al turneului va fi actualizat în funcție de numărul de participanți înscriși și de dimensiunea bracket-ului.

Contact

Pentru a putea lua legătura cu noi, te așteptăm oricând pe serverul nostru de Discord, unde organizatorii competiției Tavern Conquest îți pot răspunde la întrebări. Ne găsești, de asemenea, și pe pagina de Facebook SSIG.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here