Heroes of the Storm 2.0

Acel moment când realizezi că reţeta succesului este să răsplăteşti jucătorii pentru timpul pierdut/investit în joc

0
933
Vizualizări
hero thrall

După aproape 2 ani de când a fost lansat, Hereos of the Storm (HotS) a revenit cu un update masiv care schimbă complet interfaţa jocului. Deşi cel mai probabil aţi auzit de acest joc şi marele său update, eu tot voi realiza o scurtă descriere a jocului.

Ce este HotS?

HotS este un MOBA (multiplayer online battle arena), lansat în 2015 de către Blizzard Entertainment. Acesta reuneşte cele 5 mari universuri create de Blizzard – Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings şi Overwatch într-un joc activ, relaxant și amuzant unde poți controla personajele principale din aceste universuri. demon hunter ilidan hotsProbabil te vei întreba ce face acest joc diferit de alte MOBA-uri deja consacrate precum DOTA sau League of Legends. Ei bine, am o listă întreagă pregătită pentru tine:

 1. Spre deosebire de jocurile mai sus amintite, în HotS nu există bani şi obiecte. Singurul „build” pe care îl poţi face constă într-o serie de talente ce se deblochează odată cu nivelul.
 2. Nu prea există „feed” deoarece întreaga echipă are acelaşi nivel. Acesta este calculat în funcție de: kill-uri, structuri distruse, minioni, mercenari etc. Astfel, chiar dacă cineva moare de foarte multe ori nu va înclina foarte mult balanţa în favoarea echipei inamice.
 3. Conceptul de „junglă” are un nou înţeles. Aceasta e cunoscută pentru taberele de mercenari care, odată învinşi sau mituiţi, vor lupta pentru echipa ta. Astfel, pe lângă experienţă aceştia acordă şi un ajutor în distrugerea structurilor inamice.
 4. Există multiple hărţi, ceea ce este un mod de eliminare al monotoniei. Pe lângă design-ul diferit, fiecare hartă are propriul stil de joc şi propriile obiective. De exemplu, există hărţi cu 2 lane-uri, hărţi în care trebuie ucişi anumiţi minioni sau hărţi în care trebuie capturezi anumite artefacte. Astfel, orice hartă presupune o anumită strategie.
 5. Este prietenos cu începătorii, dacă în Dota sau Lol începătorii fac cunoştiinţă cu nişte comunităţi extrem de toxice, aici începătorii nu au probleme şi se pot bucura de frumuseţea jocului fără ca cineva râdă de ei nu cunosc jocul sau eroul.
 6. Este un loc special pentru fanii care vor controleze eroii sau răufăcătorii lor favoriţi din celelalte universuri.

Ce aduce nou HotS 2.0?

Prezentare din partea echipei dezvoltatoare:

Dacă nu ai timp sau chef să urmărești, ți-am pregătit o listă cu tot ce conține, în mare parte:

 • Loot Chest din care poţi obţine lucruri interesante. Clasificate în funcție de raritate, acestea se obţin odată cu avansarea în nivel a jucătorului sau prin plata cu bani reali.
 • Nivelul jucătorului nu mai este independent de nivelul eroilor. Astfel 1 nivel jucător = 1 nivel erou.
 • Announcers – poţi alege vocea unuia dintre eroi pentru a-ți anunţa kill-urile, morţile etc.
 • Voice lines – poţi alege ce fraze memorabile spună un erou.
 • Banners – printr-un steag care se amplesează automat când capturezi obiective sau distrugi structuri, îţi poţi arăta măreţia inamicilor.
 • Sprays – nu cred mai au nevoie de o descriere fiind atât de comune.
 • Emojis – pentru chat.
 • Portraits pentru iconiţa jucătorului.
 • Shards prin care poţi crea skin-uri sau orice doreşti, se obţin în urma distrugerii dublurilor.

Şi cam acesta este, în linii mari, HotS 2.0. Sper va atragă! Mult noroc în lupta pentru glorie din Nexus!

PS: Dacă joci până pe 22 mai primești un bundle, la alegere, care conține 20 de eroi.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here