Destiny 2 va fi lansat pe 8 septembrie!

0
1011
Vizualizări

Este oficial – în această toamnă vom putea juca Destiny 2! Iar de această dată, jocul își va face apariția si pe PC, spre deosebire de predecesorul său care a putut fi jucat doar pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 și Xbox 360. Hai să vedem ce știm până acum despre Destiny 2.

Cayde-6

 • Data lansării: 8 Septembrie 2017;
 • Platforme: Playstation4, Xbox One, PC;
 • Dezvoltator: Bungie; 
 • Publisher: Activision.

Povestea

În primul Destiny, povestea jocului te plasează pe tine, un gardian al luminii, în situația în care trebuie să aperi lumea de întuneric – știi și tu, clasica luptă dintre bine și rău.

Războiul a pornit de la The Traveler, însă originile acestuia rămân necunoscute. The Traveler este o sferă misterioasă de dimensiunile unui oraș. Unele speculații afirmă faptul că obiectul misterios este de fapt o navă de dimensiuni foarte mari, altele spun că sfera este o ființă conștientă sau o inteligență artificială.

În epoca de aur și-a făcut apariția The Traveler. Acestă epocă a durat foarte mult, secole lungi din istorie în care rasa umană a atins cea mai prosperă existență. S-a reușit chiar colonizarea întregului sistem solar.

Omenirea a avut primul contact cu sfera misterioasă pe Marte. De la acest prim contact, miracolele tehnologice au inceput.

The Traveler

“Legends say The Traveler sacrificed itself to save us. The mysterious sphere still hangs where it made its last stand, low above the Earth, keeping silent watch.”

După ce The Traveler s-a sacrificat pentru umanitate, el a rămas plutind deasupra Pământului. The City a fost construit sub umbra și protecția lui, unde locuitorii sunt în siguranță.
The Traveler a acordat o putere misterioasă Gardienilor, această putere este „Fantoma” – inteligența artificială personală, un companion al Gardienilor.

Aici putem observa puterea misterioasă a gardienilor – Fantoma

În Destiny 2 se vehiculează că tot ce au făcut Gardienii este distrus de către întuneric – The Darkness – însă nu se știu foarte multe detalii concrete despre povestea din acest joc.

Trailer

În primul trailer îl putem observa pe Cayde-6 stând la un bar, în timp ce The Tower se dărâmă în jurul lui.

În cel de-al doilea trailer putem vedea discursul motivațional a lui Commander Zavala și a lui Cayde-6.

Vor fi DLC-uri?

După ce a fost anunțată data oficială, au fost dezvăluite și planurile pentru DLC-uri. Tot ce se știe până acum este că un DLC va apărea în iarna anului 2017, iar altul in primăvara anului 2018. Cei de la Bungie urmează un model similar cu primul joc când vine vorba de DLC-uri, ele constând în noi misiuni, arme, armuri, și alte gear-uri.

Leaked image
Leaked image

Accesul beta

acces beta bungie

Cei de la Bungie nu ne-au oferit prea multe informații despre accesul beta, dar într-un tweet, ei au susținut că va exista un early acces pentru cei care au dat Pre-order.

Ce va însemna Destiny 2 – Collector’s Edition?

Dezvoltatorii au confirmat ediția de colector a jocului. Găsește mai jos toate detaliile despre acesta:

Collector edition destiny 2

Collector’s Edition conține următoarele:

 • Destiny 2 Base Game;
 • Expansion Pass;
 • Frontier Bag;
 • Frontier Kit;
 • Limited Edition Steelbook Case;
 • Premium Digital Content;

Prețul acestui pachet este de 999,90 lei(PC), 1049,90 lei (PS4/Xbox One)

Gameplay

Destiny 2 va avea cel mai probabil la baza gameplay-ului jocul original, cu multe alte noi arme, abilități și mecanici. Încă nu au fost oferite foarte multe detalii. Premiera gameplay-ului s-a anunțat pe data de 18 mai. 

Prețuri

Prețurile jocului la pre-comandă  sunt:

 • Standard Edition – 269,90 lei (Ps4/Xbox one)
 • Standard Edition – 229,90 lei (PC)
 • Limited Edition – 499,90 lei(Ps4/Obox One)
 • Limited Edition – 399.90 lei (PC)

În concluzie, eu cred că Destiny 2 va fi un joc bun. Sunt foarte încântat de faptul că acest nume își face apariția și pe PC și consider că va reprezenta un plus imens adus jocului. Sper să văd un single player mai bun de data aceasta. Rămâne de văzut!

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here