Noul event Overwatch: Uprising!

0
887
Vizualizări

Pe data de 11 aprilie a fost introdus noul event, Overwatch: Uprising şi, odată cu acesta, a intrat şi update-ul 1.10. Event-ul a introdus un nou mod de joc arcade, PvE, iar acţiunea se desfăşoară în urmă cu 7 ani, înainte de desfiinţarea operaţiunii Overwatch.

Schimbările aduse in patch 1.10

Lore-ul fiecărui erou în parte a fost adăugat în meniul hero gallery. Un nou sistem de tracking a fost adăugat în modul competitive pe hărţile de Assault şi Escort, astfel înregistrânduse progresul maxim făcut de fiecare echipă pentru a preveni cât mai multe rezultate de egalitate.

Harta Eichenwalde a suferit o mică modificare la primul punct de atac, echipa ce se află pe ofensivă având o intrare în plus pe partea dreapta a podului.

 

Noua intrare in Eichenwalde

Lucio a trecut prin mai multe schimbări. Pe scurt, acestea ar fi:

  • un nerf major asupra razei aurei sale;
  • buff-uri pe damage, projectile speed, heal per second şi wall-ride speed.

În rest, patch-ul a avut o varietate de bug fix-uri.

Overwatch: Uprising Event

În 1.10 a fost introdus şi noul event Overwatch, care aduce cu sine skin-uri, emote-uri, highlight intro‘s, spray-uri şi iconiţe.

Noile skin-uri Overwatch: UprisingNoile emote-uri si highlight intro-s Overwatch: Uprising

Acest event a introdus un nou gamemode de tipul PvE în arcade. Acţiunea se petrece în urmă cu 7 ani, în prima misiune a noului recrut, Tracer. 4 jucători preiau controlul agenţilor trimişi în misiune: Tracer, Reinhardt, Torbjorn şi Mercy. Aceştia trebuie dezactiveze 3 tunuri anti-aeriene, repare şi livreze un payload până la nişte porţi care vor fi doborâte pentru a distruge 4 roboţi după modelul noului erou, Orisa. În timpul acestor obiective, jucătorii vor trebui  treacă peste o varietate de modele de roboţi, precum simpli soldaţi, Bastioni, bombe sau roboţi cu shield-uri.

Misiunea poate fi jucată fie prin modul normal în care ai la dispoziţie doar cele 4 personaje, fie prin modul all heroes care oferă posibilitatea de a folosi orice erou din Overwatch. Completarea fiecărei misiuni în parte la orice dificultate oferă ca şi reward un loot box din event-ul Overwatch: Uprising.

Overwatch: Uprising se va încheia în data de 1 Mai 2017. Pentru a vedea noul conţinut din loot box-uri, vizitează pagină oficială a evenimentului de la Blizzard.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here