Tot ce trebuie să știi despre Injustice 2

0
1439
Vizualizări
Injustice 2 motto

Avem de așteptat mai puțin de o lună până la lansarea jocului Injustice 2, și am să îți prezint tot ce știm despre el – personaje, poveste, gameplay, șamd.

  • Data lansării – 16 mai;
  • Platforme – PS4/Xbox One;
  • Dezvoltator – NetherRealm Sudios;
  • Publisher – Warner Bros;
  • Roster – 31 de personaje, fără cele din dlc-uri (28 anunțate);
  • Noi caracteristici – sistem de personalizare, elemente RPG, sistem de gear-uri.

Una din imaginile de debut a jocului Injustice 2

Roster-ul Injustice 2 – ce personaje DC sunt în acest joc?

Pe lângă cele din primul joc (Batman, Superman, Aquaman, Flash etc), Injustice 2 adaugă o selecție foarte interesantă de personaje, cum ar fi: Supergirl (legat de care eu unul sunt foarte încântat), Black Canary, Dr. Fate, Scarecrow, Gorilla Grodd, și multe altele. În acest moment, se știu doar 28 de personaje, 11 fiind necunoscute. Chiar sper ca printre acele 11 personaje să se afle unele simbolice pentru DC, precum: BeastBoy, Deathstroke, Redhood (Jason Todd), Raven.

Povestea din Injustice 2 – la ce să te astepți

Injustice 2 este sequel-ul jocului Injustice: Gods Among Us, așadar se va continua lupta dintre Batman’s Insurgency (protagoniștii noștri) și Superman’s Regime (antagoniștii).
Într-unul dintre trailerele recent apărute, observăm că acțiunea se centrează pe conflictul dintre Batman și Robin (Damian Wayne), care a trecut de partea regimului lui Superman. Îți propun să vizionezi acest trailer pe care eu îl consider destul de important:

Acest trailer mă face să cred că un fir narativ important se va baza pe acest conflict. Dacă nu știi, conflictul a pornit atunci când, în Injustice: Gods Among us, Robin l-a omorât pe Nightwing, Dick Grayson. Într-un final, Robin a trecut de partea lui Superman.

Gameplay

NetherRealm a revoluționat in acești ani jocurile de tip fighting. Injustice 2 pare să semene cu predecesorul său – același tip de control a personajului, aceleași mecanici, ambient interactiv.

Ce este nou în Injustice 2?

Lăsând povestea la o parte, cea mai mare îmbunătățire adusă jocului este sistemul de gear-uri. Jucând Story mode-ul, făcând lupte online sau local, vei primi niște bani cu care îți vei putea cumpăra upgrade-uri, și asa deblochezi gear-uri (care pot fi și lăsate jos). Aceste gear-uri nu sunt doar pentru o estetică vizuală mai diversificată, ci se folossc pentru a îmbunătăți anumite stats ale personajelor, ceea ce însemană că jucătorii iși pot personaliza personajele după stilul lor de joc.

 Sistemul de personalizare in Injusice 2

Sistemul de gear-uri îi conferă jocului o mecanică RPG, a spus NetherRealm. Dezvoltatorii susțin și că acest joc nu va fi Pay-to-win, ceea ce înseamnă că gear-urile nu vor putea fi cumpărate cu bani reali.

Care sunt prețurile jocului?

Prețul jocului (pre-order, pe playstore) începe de la:
59,99$ – Standard edition;
79,99$ – Deluxe edition: acesta iți deblochează 3 personaje și un costum la Supergirl + un gear shader pack;
99,99$ – Ultimate edition: include 9 personaje noi, 3 costume pentru Flash, Green Lantern și Supergirl + 2 gear shader packs.

În concluzie, cred că Injustice 2 va fi un joc reușit, deoarece este un sequel al jocului Injustice: Gods Among Us care s-a bucurat de un succes neașteptat, cu o mecanică asemănătoare, dar un sistem nou. Sistemul de gear-uri și personajele noi îi conferă un plus imens față ce predecesorul său.

Îți propun să vizitezi site-ul oficial pentru a putea vedea tot roster-ul de personaje, și pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here