Playerunknown’s Battlegrounds: Noul joc de tip Battle Royale

0
1402
Vizualizări

La sfârşitul anului 2016 a fost anunţat un nou joc de tipul Battle Royale. Acesta a fost numit Playerunknown’s Battlegrounds și se aseamănă  mult cu renumitul H1Z1: King of the Kill. PUBG a trecut prin mai multe faze de testare Alpha, unde doar anumiţi jucători au primit key-uri pentru a testa jocul.

Gameplay-ul din Playerunknown’s Battlegrounds

Obiectivul în PUBG este simplu – trebuie fii ultimul supravieţuitor. Regulile fiind modelate pe modelul hunger games, un meci porneşte cu aproximativ 100 jucători ce sunt paraşutaţi dintr-un avion pe o insulă (momentan, există singură hartă) unde se pot găsi diferite unelte, arme şi vehicule. Acestea pot fi echipate pentru a te ajuta să câştigi meciul. Itemele sunt variate, de la diferite accesorii de îmbrăcăminte, veste antiglonţ, până la arme, precum diverse pistoale, SMG-uri, shotgun-uri etc. Queue-urile se pot da fie ca solo player, fie pe echipe de câte 2 sau 4. Ultimul jucător (sau echipă) rămas în viaţă este declarat câştigător. Pentru a combate meciurile de lungă durată, zona de acţiune de pe insulă se restrânge pe timp ce trece. Rămâne o anumită suprafaţă sigură, în timp ce restul este bombardată şi acoperită de un câmp electric letal jucătorului. Astfel, jucătorii rămaşi în viaţă sunt forţaţi se apropie de acelaşi punct comun sigur, unde îşi pot continua confruntările pentru a se declara un câştigător.

Screenshot Playerunknown's Battlegrounds

Etapele jocului

Playerunknown’s Battlegrounds a trecut prin mai multe etape de testare Alpha. Doar câţiva jucători au beneficiat de key-uri ce le-au dat acces în versiunea Alpha a jocului, pentru a oferi feedback şi a descoperi noi probleme în joc. La ultima testare Alpha, orice creator de conținut ce şi-a dorit un key, a primit, PUBG având un formular de completat în care utilizatorii îşi adăugau canalul de YouTube sau Twitch pentru a primi acces la joc, plus câteva key-uri în plus pentru fanii şi prietenii lor.

Early Access

Jocul a intrat în early access în luna martie, după ultima testare Alpha. Playerunknown’s Battlegrounds poate fi achiziţionat de către oricine şi primeşte acces imediat la conţinutul acestuia. Jocul poate fi cumpărat de pe steam store  la preţul de 30 de euro.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here