Blizzard mărește prețurile produselor din Hearthstone

0
588
Vizualizări

D
in câte se pare, noi europenii ne putem aștepta la scumpirea considerabilă a produselor digitale din Hearthstone. Blizzard a anunțat, printr-o postare pe forumul Battle.net, că prețurile din joc vor fi supuse unui proces de ajustare. Potrivit postării respective, această mărire a prețurilor are loc datorită schimbărilor locale și regionale ale condițiilor de piată pe continentul nostru, motiv pentru care Statele Unite ale Americii nu sunt afectate.

Așa cum era de așteptat, jucătorii de Hearthstone și-au făcut publică nemulțumirea pe diverse portale de gaming, cea mai mare activitate din acest punct de vedere având loc pe forumul Reddit dedicat jocului și, desigur, pe forumul oficial Battle.net.

Conform utilizatorilor de Reddit, prețurile de pe piața europeană vor fi puțin mai scumpe decăt cele de pe piața Statelor Unite, care nu pare să sufere schimbări. War_Master_WM, un utilizator de Reddit, a creat un tabel în cadrul unei postări pentru a scoate în evidență aceste diferențe.

Schimbările vor avea loc începând cu data de 22 Martie 2017 și vor afecta toate tranzacțiile ce au legătura cu jocul, indiferent de locul din care au loc acestea. Mai jos ți-am afișat prețurile în Euro, atât cele noi, cât și cele vechi, ca să poti vedea diferența exactă.

Pachete cărți Hearthstone

În Europa, prețurile din Hearthstone vor crește astfel:

  • 2 Packs – €2.99 (Preț vechi: €2.69)
  • 7 Packs – €9.99 (Preț vechi: €8.99)
  • 15 Packs – €19.99 (Preț vechi: €17.99)
  • 40 Packs – €49.99 (Preț vechi: €44.99)
  • 60 Packs – €69.99 (Preț vechi: €62.99)
  • Adventure Wing – €6.99 (Preț vechi: €5.99)
  • Arena Ticket – €1.99 (Preț vechi: €1.49)

Tu ce părere ai despre această situație? Consideri că schimbările planificate vor afecta în vreun fel profitul făcut de către Blizzard de pe urma jocului? Ți se pare că această creștere a prețurilor este impertinentă sau exagerată? Poate privești situația cu ochi buni? Lasă-ne un răspuns în comentarii.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here