O săptămână gratis de Elder Scrolls Online!

0
820
Vizualizări
Elder Scrolls Online

Conform unui anunț scris pe website-ul oficial, jocul Elder Scrolls Online poate fi jucat gratis timp de o săptămână, începând cu 11 aprilie. În trecut, pentru a putea juca acest MMORPG, era nevoie de un abonament lunar. Ulterior cei de la Bethesda au trecut pe un model “pay-to-play”, folosit și astâzi.

Aventura se află la un click distanță

Indiferent de platforma pe care dorești să te joci, fie ea Playstation 4, Xbox One, Mac sau PC, Tamriel-ul este mai aproape decât crezi. Tot ce trebuie să faci ca să te bucuri de această săptămână este să accesezi pagina evenimentului și să îți descarci jocul. Bethesda dorește să atraga noi jucători, iar aceasta pare a fi cea mai bună modalitate. De asemenea, conturile proaspăt create vor primi gratuit 500 de coroane, valută ce poate fi folosită în joc pentru a cumpăra diverse.

Prețuri reduse în magazine

Pe toată durata evenimentului, în diversele magazine online precum PlayStation® Store, Xbox Store, Steam Store și The Elder Scrolls Online Store, câteva produse vor avea parte de discounturi de până la 67%. În plus, în cadrul magazinului premium, jucătorii vor putea cumpăra “Experience Scroll”-uri și “Starter Pack”-uri la prețuri reduse. Pe Steam, prețul variantei Tamriel Unlimited este de 9,90€, iar Gold Edition poate fi achiziționat cu 24,99€. Mai multe detalii aici.

Aniversarea de trei ani a Elder Scrolls Online

Încă de pe data de 4 aprilie, Elder Scrolls Online aniversează trei ani de existență. Pentru a celebra acest lucru, jucătorii vor primi puncte de experiență în plus și vor putea completa misiuni exclusive. Aniversarea durează până pe data de 18 aprilie, la fel ca evenimentul menționat mai sus, și reprezintă un motiv numai bun pentru aventurarea în joc pe durata acestei perioade.

Players Party

Acestea find spuse, ce te oprește din a-ți lua prietenii după tine în joc? Nu mai ai răbdare? Ești curios ce aventuri vei avea pe durata acestor evenimente? Ai de gând să îți cumperi jocul? Răspunde-ne la întrebări în comentarii.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here