Sonic Mania – Disponibil pentru Precomandă

0
971
Vizualizări
sonic mania

Sonic Mania va fi lansat în această vară pe 15 august. Jocul este disponibil pentru precomandă pe Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch și pe PC via Steam, unde prețul este redus cu 10% (oferta durează până la lansare).

Facând parte din franciza Sonic the Hedgehog, creată și produsă de Sega, Sonic Mania vine ca o celebrare a întregii serii, cu o nouă aventură 2D în același stil retro clasic, de data asta în HD, rulând la 60 FPS.

Vor fi prezente aceleași personaje cu care suntem obișnuiți – Sonic, Tails, Knuckles; zone cu noi inamici dar și armata de roboți a lui Dr. Eggman.

În joc vor fi prezente și 2 moduri multiplayer – Competition Mode, în care te vei putea întrece cu alți jucători, și Co-Op Mode pentru a juca alături de un prieten.

Pentru cei care sunt interesați de Collector’s Edition, Sega a pregătit o adevarată doză de nostalgie oferind pe lângă joc, o statuetă cu Sonic și o dischetă Sega care conține un inel asemănător cu cele pe care le poți aduna în joc.

sonic mania collector

Cei care au jucat Sonic pe consolele Sega Genesis sunt sigur entuziasmați de o nouă versiune chiar și după 25 de ani de la apariția seriei. Tu ce părere ai despre acest joc sau despre franciza Sonic în sine? Spune-ne în comentarii!

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here