Primul trailer Star Wars Battlefront II!

0
798
Vizualizări
Star Wars Battlefront II

Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, cineva nu a fost atent unde și-a lăsat stickul USB. Așadar, astâzi îți aducem noutăți despre Star Wars Battlefront II. Primul trailer al jocului a fost “leaked” cu câteva ore în urmă, iar lansarea oficială va avea loc pe 15 aprilie la un eveniment din Orlando.

O nouă poveste și un nou protagonist

Din moment ce trailerul este narat de o voce feminină, protagonistul jocului va fi cel mai probabil o femeie. Acesta menționează “the untold soldier’s story“, deci ne putem aștepta la o aventură complet nouă. De asemenea, după cum s-a zvonit pe internet, jocul nu se va limita la o singură perioadă din Star Wars. În trailer se pot observa personaje precum Darth Maul, Yoda, Rey și Kylo Ren, fapt ce sugerează că Star Wars Battlefront II conține toate generațiile. Trailerul poate fi vizionat aici, însă EA îl va șterge foarte curând de pe YouTube, deci grăbește-te.

Legături între noul film și Star Wars Battlefront II

La finalul trailerului ne este confirmat că jocul va fi disponibil pe platforma PlayStation 4. Cel mai probabil acesta va fi disponibil și pe Xbox One, respectiv PC. Cei care vor face pre-order la joc vor avea parte de un conținut exclusiv intitulat Star Wars: The Last Jedi Heroes. Există posibilitatea ca acest conținut să fie în strânsă legătură cu noul film Star Wars: The Last Jedi, ce va fi lansat pe 15 decembrie 2017. Primul joc Battlefront a avut la rândul lui Battle of Jakku care era legat de filmul precedent Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront a fost lansat cu puțin timp înainte de filmul The Force Awakens, motiv pentru care credem că Star Wars Battlefront II va fi lansat într-un regim similar. Pe data de 2 noiembrie 2016, Blake Jorgensen, director financiar al Electronic Arts, a anunțat că următorul joc va apărea după un an, fapt ce indică ultimul sfert din 2017.

Tu ce părere ai despre acest trailer? Crezi că jocul va fi o îmbunătățire adusă celui precedent? Ai cumva o teorie legată de noul protagonist? Spune-ne ce gândești în comentarii și Forța fie cu tine.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here