Susține SSIG!

Asociația “Alex Matei”

Am crescut, am evoluat și, după cum v-am anunțat, am înființat Asociația. Obiectivul îl constituie desfășurarea activităţilor sociale cu scop de menținere și dezvoltare a comunității Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe prin organizarea/crearea de evenimente, spații speciale de socializare (online și offline), competiții de sporturi electronice (eSports) și alte activități în domenii conexe domeniului jocurilor video (tehnologie, informatică, programare, design, jurnalism, dezvoltare de jocuri etc).

Donând pentru asociația noastră vei contribui la:

  • Organizarea de competiții și turnee de jocuri video între membrii comunității, cu premii în bani sau obiecte de interes;
  • Organizarea de cursuri de pregătire, seminarii, conferințe, dezbateri publice, potrivit legii;
  • Sprijinirea financiară, logistică sau de altă natură a participării membrilor asociaţiei şi/sau altor persoane la conferinţe, workshopuri, traininguri, turnee și competiții interne şi internaţionale;
  • Publicarea de articole informative, interviuri, recenzii etc, din domeniul jocurilor video și cele conexe acestuia pe platformele online disponibile;
  • Alte activități prevăzute de lege, potrivit scopului asociației.

Donează direct către noi

Donații prin virament bancar

Puteţi face donaţii ca persoană fizică direct în contul bancar al asociatiei. În acest sens informaţiile necesare unei plăţi sunt următoarele:

Beneficiar: Asociatia Alex Matei

CONT ING: RO83INGB0000999908818754

Banca ING
Detalii tranzacţie: „donaţie”

Donații prin PayPal

Accesând butonul de mai jos veţi fi redirecţionaţi către pagina PayPal de procesare a plăţilor. În această pagină puteţi introduce orice sumă în Euro pe care doriţi să o donaţi către asociatie (plata se poate efectua folosind cardul de credit în cazul în care nu aveți cont de PayPal).

Redirecționează 2% din impozitul pe venit

În fiecare an poți redirecționa 2% din impozitul pe venit aferent anului anterior către orice ONG vrei tu. 

Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

Data limită până la care poți direcționa 2% din impozitul pe profit – 25 mai 2019.
Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi 2% din impozitul pe venit, acești bani rămân statului, iar statul nu va justifica vreodată ce face cu fiecare ban în parte.

Cum redirecționezi 2% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Completezi Formularul 230 (dacă în anul anterior ai avut venituri numai din salarii). Formularul trebuie completat în 2 exemplare (unul pentru organul fiscal și unul pentru persoana în cauză). Poți descărca formularul de aici

Pasul 2. Trimite-ne formularul completat pe email: office@ssig.ro pentru a depune declarația ta la Administrația Financiară sau depune personal la Administrația Financiară de care aparții.

Pasul 3. Convinge cât mai mulți prieteni, membri ai familiei și colegi de serviciu să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către Asociația “Alex Matei” și să sprijine activitățile noastre.

Îți mulțumim pentru sprijinul tău!

Dacă doreşti să faci o sponsorizare, contactează-ne pe email: office@ssig.ro.