Termeni și condiții

Termeni si condiții

Ultima actualizare: 10 Aprilie, 2017

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza site-ul https://www.ssig.ro (Serviciul), operat de Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe.

Accesul dumneavoastră la utilizarea serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea acestor termeni. Acești termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorii și altor persoane care accesează sau utilizează serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea serviciului, sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa serviciul. Acest acord al termenilor și condițiilor este licențiat de Societatea Secreta a Iubitorilor de Gamerite.

Conturi

Când creați un cont la noi, trebuie să ne furnizați informații care sunt corecte, complete și actuale în orice moment. Imposibilitatea de a face acest lucru constituie o încălcare a Termenilor, care ar putea duce la rezilierea imediată a contului dvs. pe serviciul nostru.

Sunteți responsabili pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni în legatura de parolă, indiferent dacă parola este folosita pentru serviciul nostru sau un serviciu al unei terțe parți.

Sunteți de acord să nu divulgați parola unei terte parți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau a utilizării neautorizate a contului.

Proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele și alte drepturi de proprietate intelectuală (înregistrate sau neînregistrate), în și pe Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe fac parte din Asociația Alex Matei și / sau părți terțe (care te pot include pe tine sau alți utilizatori). Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe își rezervă toate drepturile sale pe conținutul Serviciului. Nimic din Termeni nu vă acordă un drept sau o licență de a utiliza orice marcă, desen sau model a caror drepturi de autor sunt deținute sau controlate de Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe sau orice altă parte terță cu excepția cazurilor prevăzute în mod expres în Termeni.

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Societatea Secreta a Iubitorilor de Gamerite.

Societatea Secreta a Iubitorilor de Gamerite nu are nici un control asupra, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile de orice fel ale site-urilor sau serviciilor web ale unor terțe părți. În plus, confirmați și sunteți de acord că Societatea Secreta a Iubitorilor de Gamerite nu este responsabilă sau răspunzătoare, în mod direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzată de, sau în legătură cu utilizarea sau bazarea pe orice conținut astfel, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale site-uriloe sau serviciilor web ale unor terțe părți pe care le vizitați.

Legea în vigoare

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de conflictul prevederilor legale.

Eșecul nostru de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, prevederile rămase ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la serviciul nostru, și prevalează orice acorduri anterioare pe care le avem între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să modificăm sau să înlocuim acești termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este materială vom încerca să furnizăm cel puțin 30 de zile înainte ca orice termeni noi sa intre în vigoare. Ceea ce constituie o modificare materială va fi determinată la discreția noastră.

Continuând să accesezi sau să utilizezi serviciul nostru după aceste revizuiri devin active, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări despre acești termeni, vă rugăm să ne contactați.