Episodul 3 din The Walking Dead A New Frontier a primit o dată de lansare

0
506
Vizualizări
The Walking Dead: A New Frontier

Zilele acestea are loc festivalul de gaming PAX East 2017 în Boston, Statele Unite. Telltale Games a anunțat, în cadrul festivalui, lansarea episodului cu numărul trei din seria The Walking Dead: A New Frontier. Aceasta va avea loc la sfârșitul lunii martie, pe data de 27, și va continua tradiția de a lăsa jucătorii să își creeze propriul drum în joc.

Cine este Telltale Games?

Studioul Telltale Incorporated, mai răspândit sub denumirea comercială de Telltale Games, a luat naștere în luna iunie a anului 2004 și este bine cunoscut. Prestigiul studioului provine din varietatea pe care a arătat-o în producerea unor jocuri de aventură bazate pe diverse proprietăți licențiate. Dintre acestea, menționăm: Batman: The Telltale Series, The Wolf Among Us și Game of Thrones.

Una dintre cele mai apreciate serii de jocuri ce poartă eticheta Telltale este „The Walking Dead”. În momentul actual, această serie se bucură de un al treilea sezon. Acesta este numit „A New frontier” și duce mai departe povestea din primele două sezoane ale lui Clementine.

La ce ne putem aștepta de la “The Walking Dead: A New Frontier” ?

Sezonul trei ne-o prezintă pe Clementine cu câțiva ani mai mare și ne introduce un nou personaj numit Javier, care este de asemenea noul protagonist al jocului. În cadrul PAX East 2017 ne-a fost arătat și trailerul episodului 3 ce poartă numele „Above the Law”. Așa cum era de așteptat, acest episod face legătura între dramă, acțiune și tot ceea ce caracterizează The Walking Dead.

Aruncă un ochi peste trailerul noului episod din sezonul 3 prezentat la PAX East 2017:

Ești fan al studioului Telltale și al proiectelor create de acesta? Îti place modul în care celebra franciză a devenit o serie de jocuri? Aștepți cu nerăbdare al treilea episod pentru a-l putea juca? Răspunde-ne în comentarii care este seria ta preferată și de ce.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here