Sezonul al doilea al Turneului Național de League of Legends și-a ales finaliștii!

0
1014
Vizualizări
Turneu League of Legends

E

ast European Comic Con este în acest an gazda finalei Turneului Național de League of Legends. Aceasta se va desfășura sâmbătă, pe 6 mai, în a doua zi a evenimentului, și ne va oferi o bătalie plină cu suspans între două echipe care vor titlul de campioană. Este vorba despre Nexus Gaming și Great! Team, finaliști pe care i-am mai întalnit anterior. Despre Comic Con 2017 află mai multe aici.

Despre Turneul Național de League of Legends

Turneul are două etape: una online – necesară calificării – și una offline – în care cei doi câștigători ai primei etape duc bătălia finală.

Nexus Gaming și Great! Team, se vor lupta pentru a doua oară în Finala Turneului Național de League of Legends. Anul trecut, Nexus Gaming a câștigat un premiu în valoare de 2.000 euro și titlul de campioană, învingându-și echipa adversă cu scorul 2-0.

Sezonul cu numărul doi ridică valoarea premiilor la 4.000 euro, urmând ca aceasta să fie împărțită între echipele finaliste, dar și între cele plasate pe locurile trei și patru.

„Deși cei de la Great! Team s-au clasat pe locul al doilea în primul sezon al Turneului Național, ne bucură să vedem că nu au renunțat și că au revenit și sezonul acesta. Meciul o să fie, cu siguranță, unul strâns pentru că jucătorii s-au antrenat mai mult din noiembrie și până acum. Suntem încântați de faptul că fenomenul esports se dezvoltă din ce în ce mai mult în România și sperăm că din ce în ce mai mulți jucători să facă pasul către o carieră de profesioniști”

– Ionuț Chepeneag, Riot Games Publishing Leads

Mai jos poți vizualiza un videoclip pentru a afla care a fost atmosfera finalei de acum câteva luni. Anul acesta, marea finală va începe la ora 14:00, pe data de 6 mai. În cazul în care nu poți fi prezent la eveniment, îl poți urmări live pe Twitch, accesând canalul RiotGamesRO.

Accesul la eveniment

Pentru a fi spectator la eveniment ai nevoie doar de biletul evenimentului valabil sâmbătă sau de  abonament. Accesul general costă 25, 35 și 50 lei, în funcție de ziua aleasă, iar prețul unui abonament este de 80 lei. Plata se poate realiza pe website-ul oficial al convenției sau la intrare în perioada 5 – 7 mai.

 

Suntem curioși să aflăm ce părere ai despre această finală. Tu în cine îți pui încrederea? Crezi că Nexus Gaming va reuși să câștige titlul a doua oară consecutiv? Va egala Great! Team numărul de victorii, find ea campioană în acest an?

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here