Twitch lansează o aplicație de Desktop

0
672
Vizualizări
twitch-desktop

În cadrul unei postări pe blogul oficial al companiei Twitch, a fost anunțată lansarea unei noi aplicații de Desktop. Aceasta va putea fi descărcată prin accesarea acestui link începând cu data de 16 Martie 2017.

Cu câteva luni în urmă, mai exact în August 2016, compania Twitch Interactive a cumpărat portalul de jocuri Curse. Acest portal era majoritar folosit ca o aplicație ce permitea comunicarea între jucători. Twitch a decis că este o idee bună să incorporeze tot ce este mai bun din portalul “Curse” pentru a crea o experiență nouă.

Ce este Twitch.tv și ce ne va oferi aplicația de desktop?

Twitch.tv este o platformă video online pentru streaming, deținută de compania Twitch Interactive, filială oficiala a gigantului Amazon. Introdusă pe piață în anul 2011 ca spin-off al platformei de interes general Justin.tv, Twitch se concentrează pe domeniul jocurilor video, incluzând tutoriale și difuzări ale competițiilor de sport electronic (eSports). Toate cele postate pe platformă pot fi vizualizate în timp real sau la cerere.

Conform celor spuse de către Brian Petrocelli, această aplicație urmarește adăugarea unor noi modalități de construire a relațiilor între utilizatori, prietenii acestora și comunitate. Prin intermediul aplicației, va fi posibilă crearea unor servere proprii ce vor servi ca locații virtuale unde diverși utilizatori iși pot petrece timpul, bucurându-se de stream-urile favorite și nu numai.

Twitch desktop app

Se pare că, pe lângă caracterul social, este dorită îmbunătățirea experienței de gaming a utilizatorilor cu ajutorul diverselor caracteristici. În afară de opțiuniile pentru apel vocal & video, aplicația de desktop include un sistem de addon-uri tipic portalului Curse. De asemenea, utilizatorii vor avea parte de un overlay in timpul jocului ce îi va scuti de folosirea comenzii Alt+Tab. Nu în ultimul rând, cel mai important aspect este probabil posibilitatea cumpărării de jocuri direct din aplicație.

Așadar, dorim să aflăm ce ganduri ai în legătură cu direcția în care se îndreaptă Twitch.tv. Compania pare foarte bine fixată pe obiectivele curente, deci suntem curioși să aflăm ce opinie ai despre acest lucru. Lasă-ne răspunsul tău în comentarii.

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here