Uncharted: The Lost Legacy va fi lansat pentru PlayStation 4

0
661
Vizualizări
The Lost Legacy

Uncharted: The Lost Legacy, DLC-ul jocului Uncharted: A Thief’s End, va fi lansat pentru PlayStation 4 pe data de 22 august în America de Nord, respectiv 23 august în Europa.

Alături de data de lansare, avem parte și de un nou trailer pentru acest DLC, în care putem observa o scenă din joc ce are ca protagoniști personajele principale Nadine Ross și Chloe Frazer.

Te invit să arunci un ochi peste noul film de prezentare al jocului:

Prețuri, pre-comandă și beneficii

Naughty Dog a anunțat de asemenea și prețul jocului, acesta fiind de $39.99 USD sau $49.99 CAD. Toată lumea care va plasa o pre-comandă în cadrul magazinelor partenere, va primi și o copie digitală a trilogiei Daxter: The Precursor. Cei ce vor face pre-comandă prin intermediul PS Store, vor primi totodată și o temă personalizată The Lost Legacy, creată de către Truant Pixel.

Uncharted: The Lost Legacy va fi disponibil gratuit, în format digital, pentru cei ce au achiziționat următoarele ediții ale precedentului joc Uncharted 4: A Thief’s End:

  • Digital Deluxe Edition
  • Explorer’s Pack
  • Triple Pack

De menționat ar mai fi și faptul că beneficiile obținute prin pre-comandă nu vor fi disponibile pentru aceștia.

The Lost Legacy – mecanici și experiențe noi

The Lost Legacy

„În luna decembrie am precizat faptul că abordăm acest proiect ca pe un adevărat joc al seriei Uncharted. Un joc complet, cu propria lui poveste, ce deține un sistem complex de dezvoltare al caracterului, destinații noi nouțe, un gameplay îmbunătățit, cât și momente cinematografice uluitoare. Suntem încântați în special de faptul că avem un nou protagonist – Chloe -, și că putem descoperi mai multe din povestea acesteia, în timp ce străbate India alături de Nadine, în căutarea faimosului fildeș al lui Ganesh.” – Naughty Dog

Shaun Escayg, directorul de creație al titlului Uncharted: The Lost Legacy, a confirmat faptul că acțiunea jocului se desfășoară după evenimentele petrecute în Uncharted 4. Chloe Frazer, personaj ce și-a făcut simțită prezența și în precedentele titluri Uncharted, este noul protagonist din The Lost Legacy. Acțiunea jocului are loc undeva în India, unde Chloe, alături de Nadine, dorește să găsească o comoară faimoasă numită „Fildeșul lui Ganesh”. Escayg a mai confirmat și faptul că pentru a putea executa toate aceste lucruri în detaliu, echipa sa s-a adâncit destul de mult în Hinduism și mitologia acestei religii.

Kurt Margenau, un alt director al companiei Naughty Dog, a anunțat faptul că povestea jocului va fi mai lungă decât cea din The Last of Us: Left Behind, însă mai scurtă decât cea din Uncharted 4.

Ce părere ai despre noul DLC din seria Uncharted? Cum crezi că va evolua această serie fără renumitul personaj Nathan Drake? Lasă-ne părerea ta într-un comentariu în căsuța de mai jos!

 

LASĂ UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here